Tuesday, November 18, 2014

Mabrur Pelan Haji dan UmrahEtiqa Takaful, terlancarlah satu produk bagi merealisasikan impian umat islam untuk menunaikan Haji dan Umrah. Iaitu Produk Mabrur.Kenapa anda perlu menyertai produk Haji dan Umrah eTiQa Takaful :- 

1. Pendaftaran @ Pembukaan Akaun Tabung Haji percuma untuk anda.

- Tidak perlu bersusah payah ke Tabung Haji, tidak perlu tunggu berjam-jam lamanya untuk tunggu giliran, Mula sahaja anda daftar di Etiqa Takaful, maka Syarikat Etiqa akan bukakan akaun Tabung Haji untuk peserta.

2. Kami realisasikan impian Anda dengan Pendaftaran Haji selepas genap tahun ke 3 (Automatik)

- Sama juga tidak perlu ambil no giliran untuk mendaftar Haji. Kami (eTiQa Takaful) akan daftarkan Haji secara automatik.
3. Bayaran Tunai Tetap sehingga 123% akan dikreditkan terus ke akaun tabung haji anda.

- Ini berdasarkan Jumlah Asas Perlindungan dan akan dikreditkan secara automatik ke dalam akaun Tabung Haji Anda setiap tahun selepas tahun ke 3. Pergi Haji dengan duit bonus sahaja.

4. Elaun Haji 

- Kami beri Anda duit poket sebanyak Rm1000.00 ketika anda ingin menunaikan haji.

5. Elaun Umrah.

Tunaikan Umrah pun kami akan beri duit poket sebanyak RM 1,000.00.
 * Haji dan Umrah mestilah dilakukan BUKAN pada tahun yang sama.

6. Elaun Penjagaan Anak. 

- Kami beri duit lagi sebanyak Rm1000.00 untuk anak yang ditinggalkan ketika anda di Tanah suci. Umur anak mestilah tidak melebihi 18 tahun. 

7. Manfaat Ihsar.

- Apabila Anda dalam keadaan berihram dan terhalang dari menunaikan Haji/Umrah akibat tidak sihat, Manfaat sehingga RM 1,000 dan akan dibayar balik untuk kos penyembelihan haiwan.

8. Manfaat Badal Haji -

- Kami sediakan sebanyak RM 3,000.00 untuk upah haji jika Anda  tidak sempat menunaikan haji. Harga terkini untuk Upah Haji adalah RM 1,500.


9. Kos pengebumian.

- Perbelanjaan Pengebumian sebanyak RM 1,000.00.


*** Ini semua tidak termasuk lagi dengan nilai wang simpanan Anda di dalam akaun Tabung Haji & eTiQa Takaful. Ini kerana kedua-dua akaun tersebut akan diberi dividen tahunan.

*** Segala sesuatu bermulanya dengan niat, selagi mana anda berniat untuk melakukan kebaikan dan berusaha kearahnya, Insya Allah anda akan dapat. Mungkin anda masih lagi perlukan beberapa penjelasan, jangan risau dan khuatir kerana saya sedia membantu anda..


salleh Tahir -012 3022205

No comments:

Post a Comment